|
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Ingredienten - voor 4 personen | ||
| ||
Bereidingswijze Strooi de couscous in een schaal. Schenk er 500 ml. heet water op en laat 5 min. wellen. Verhit in een hapjespan de olijfolie. Bak de saucijsjes in 3 min. rondom bruin. Neem ze uit de pan. Fruit de ui in het bakvet. Bak de sperziebonen 1 min. mee. Schenk de wijn of bouillon in de pan. Leg de worstjes tussen de boontjes en stoof de boontjes met de deksel op de pan in 6-8 min. beetgaar. Bestrooi het lamspannetje met de peterselie en zout en peper naar smaak. Serveer met de couscous. | ||
Voeding info (per een persoonsportie) : Energie 717 kcal / Eiwit 38 gr. / Vet 28 gr. (- g verzadigd) / Koolhydraten 70 gr. | ||
Suggesties : Bestrooi het lamspannetje met geraspte citroenschil voor een fris accent. |